Elvita – hverdaghelte til hverdaghelte.

Produkter, der giver plads

Du bestemmer, hvordan du vil leve dit liv. Og det, du tilføjer, skal ikke gøre det mere besværligt, men nemmere. Når du køber Elvita, køber du plads til alt det, du holder af i livet: kaffe, tid, rent tøj, mætte børn – bare for at nævne lidt af det. Vi har omhyggeligt udvalgt produkter, der er prismæssigt overkommelige og med smarte løsninger, som er designet til at give plads til alt det, du kan lide.

Et bredt og omhyggeligt udvalgt sortiment.

Til hele hjemmet og virksomheden.
Elvita er lig med gode produkter til gode priser, omhyggeligt udvalgt til hjemmet og virksomheden. Det er vores mål at tilbyde alt lige fra enkelte køkkenartikler til komplette installationer af hvidevarer og elektronik.

Nemt og sikkert

Hvis du spørger os, anbefaler vi Elvita både til dit hjem og til din virksomhed. Vi hjælper ikke kun med det lille ekstra som f.eks. hjemtransport, vi står også til rådighed, når installationen er afsluttet, og den første pasta er kogt. Da Elvita udelukkende sælges hos EL-Salg, er vi altid lige ved hånden, når du har brug for service, vedligeholdelse eller skal bygge nyt.

Elvita – Livets lyse øjeblikke

Det er rart at kunne tænde en lampe, hygge sig i sofaen eller sengen og læse en god bog, når mørket falder på. Lidt alenetid i al sin enkelhed, og det er slet ikke så dumt.

Lysa

Bliv en af hverdagens helte i køkkenet

Tænk, hvis du kunne slippe for at finde en stegepande og forskellige gryder frem og bare lave alt, hvad du har lyst til, på en og samme plade – og sætte den i ovnen! Det kaldes ovnmad og er blevet en populær måde at lave mad til hele familien på. Her har vi samlet flere inspirerende opskrifter på mad, du nemt kan lave i ovnen.

Sådan laver du nem mad til hele familien

Platmat