Made for Nordic Conditions

I Norden føler vi os hjemme i hjemmet.

Med lange mørke vintre, vandret faldende støvregn og nogle gange haglbyger helt frem til midsommer har vi i Norden været nødt til at tænke lidt anderledes, og arbejde meget hårdere. Med al den regn og rusk uden døre har vi været nødt til at tilbringe mere tid inden døre. Og med et ugæstfrit klima er vi blevet en slags eksperter på gæstfrie hjem. Derfor er det nok ikke så mærkeligt, at vi i Norden er blevet blandt de bedste i verden inden for såvel design som arkitektur og boligindretning.

Hos Elvita følger vi den mangeårige nordiske tradition for at skabe vellykkede hjem ved at udvikle produkter, der er på forkant. Når vinteren er lang og mørk, har vi brug for gennemtænkt og strålende belysning. Når efteråret byder på voldsomme regnskyl, har vi brug for tørretumblere og tørreskabe, der ikke giver op. Og når man hører til dem, der drikker mest kaffe i hele verden, har man brug for kaffemaskiner i verdensklasse.

Her i Norden skal vi ganske enkelt tænke os om både en og to gange, før vi fremstiller et produkt. Udover at vores produkter skal være robuste og holdbare og modstå det barske nordiske klima, så skal de også leve op til det liv, vi lever her i Norden. Og det er vores løfte til dig.

Elvita – Made for Nordic Conditions.