Rødt sommerhus

Skal det være nemt og bekvemt at tage på ferie i sommerhuset? Vi giver dig her anbefalinger til hvilke hvidevarer, der kan gøre ferien i fritidsboligen til en rigtig ferie.

Et lille køleskab til det lille køkken

I et lille køkken, det det være svært at få plads til både køleskab og fryser i fuld størrelse. Men måske er et lille køleskab med integreret fryseboks måske nok, hvis du samtidig handler ofte på ferien? Dette køleskab fra Elvita har en kapacitet på 113 liter med en indbygget fryseboks.

Bor du rigtig småt - f.eks. i en kolonihave kunne dette lille køleskab måske være noget? Køleskabet har en kapacitet på 43 liter med to hylder og et koldt rum, til madvarer der allerede er frosne.

Smalt komfur fra Elvita

Måske trænger det gamle komfur, der har stået i sommerhuset i generationer, til at blive udskiftet. Få plads til mere opbevaring i dit køkken med dette fritstående komfur, der kun er 50 centimeter bredt. Komfuret har tre kogeplader med hurtig opvarmning og en almindelig kogeplade. Ovnen har både varmluft og dobbeltgrill. Det tager kun 7 minutter at opvarme den til 200 grader med funktionen 'hurtig opvarmning' – perfekt, når sultne børn vil have frokost i en fart. Apropos børn – ovnlågen holder sig kølig, når ovnen er varm, så de små ikke brænder sig, når de vil se, hvad de skal have til frokost.

Ovnen er nem at gøre ren med Water Clean-funktionen, og komfurets knapper kan vaskes i opvaskemaskinen.

Opvaskemaskine under eller på køkkenbordet?

Sommetider kan det føles, som om en stor del af ferien går med at vaske op. Giv dig selv en pause fra opvasken, og tag kampen op med de få kvadratmeter i køkkenet for at få plads til en opvaskemaskine.

Måske kan du få plads til en smal opvaskemaskine under køkkenbordet. Elvita har en smal opvaskemaskine på 45 centimeter med plads til 9 kuverter. Læs mere om opvaskemaskinen her.

Hvis der ikke er plads under køkkenbordet, kan den måske stå ovenpå? Eller på et sidebord? Eller du kan stille den oven på det lille køleskab. Bordopvaskemaskinen fra Elvita har plads til 6 kuverter. Læs mere om bordopvaskemaskinen her.

Vask også tøj i sommerhuset

Tøjvask er en tidskrævende opgave, som de færreste gider bruge deres ferie på. Er der plads til en vaskemaskine på badeværelset, eller måske i et skur med afløb? - så sæt en vaskemaskine op. Denne topbetjente vaskemaskine fra Elvita har en kapacitet på 6 kg og flere forskellige vaskeprogrammer - bl.a. hurtigprogrammer på 15 og 45 minuter, intensivprogram og ECO-program.

Relaterede artikler